we make the new experience, last longer… DFI logo VEILIG  EFFICIENT  BIJ U THUIS OF OP KANTOOR

D F I

Daisy Fresh Interiors.com

DFI a better way of living, at home, in your office.

a Safeclean concept based on 30 years of experience


   more  happy…

 

Daisy-fresh-interiors is het resultaat van 10 tallen jaren Safeclean ervaring in de praktijk, in het topsegment!Wie is Safeclean?


Safeclean België werd in 1973 door Luc Van Waes opgestart als franchise van Safeclean UK.

In 1986 verkocht Luc de zaak aan Frank De Vos en zijn vrouw Martine Ceulemans die nog steeds passioneel hun ambacht beoefenen. En opvolging door hun zoon Olivier is  op komst..

De eerste tien jaar was de business vooral gericht op het manueel reinigen van oosterse tapijten met klanten als Kailash Gallery, Van Caster en Vrouyr.

Martine hield zich vooral bezig met het herstellen of restaureren van oosterse tapijten.

De markt situatie is ondertussen drastisch gewijzigd, oosterse tapijten verdwenen uit de meeste interieurs maar geen nood.. Elk nadeel heeft zijn voordeel (Johan Cruyff).. Safeclean ontwikkelde een uniek systeem om waardevolle interieur materialen te beschermen, onderhouden of te reinigen.

Dit systeem is veilig, snel en efficiënt en daarom uiterst geschikt voor dure waardevolle materialen.

Niet alleen het onderhoud van tapijten maar ook bankstellen, american stores en overgordijnen vormen nu onze core business.


Frank heeft zich tevens gespecialiseerd in het verwijderen van moeilijke vlekken. Zijn expertise wordt ondertussen geprezen ook ver buiten België.


Safeclean klanten?


Meestal doorverwezen via interieurwinkels of decorateurs.

De winkels maken vooral gebruik van de Safeclean expertise als er bijvoorbeeld een vlek moet verwijderd worden bij een van hun klanten.

Dikwijls het begin van een langdurige samenwerking.

De klant ervaart zelf de expertise en uitzonderlijke service. Van de gelegenheid maken we gebruik om de klant te wijzen op het voordeel van periodiek onderhoud.


De DFI missie?


Het behouden en  wereldwijd kenbaar maken van de unieke Safeclean know-how.

Dit op basis van samenwerking met verschillende stakeholders met als doel klanten steeds weer een perfecte service te leveren en te ontzorgen.  


Het safeclean product wordt verneveld op de doeken om krimp van de stoffen te vermijden. De belangrijkste tool om het onderhoud van uw interieur bekledingen te realiseren, uw handen.

Fresh as daisy... Onze

uitdaging!

Een van onze tools… habitasse

De belangrijkste tool!

Een andere belangrijke tool.

Daisy-fresh-interiores.


= Duurzaamheid


= Cradle to cradle

.